Startsidan FourFourOne Qweety.nu Internetkonsulten Caffo@Twitter Brejkish
Äntligen hemma!
Grävmaskin, dumper, lastbil, traktor, lastbil, lastbil, lastbil.. Ingen lugn dag på jobbet idag. Men de blir skönt att röra på sig. Känns i kroppen att man har anstängt sig, och jag är inte typen som tränar, så kan lika gärna tjäna på det fysiska på arbetsplatsen. Skönt att vara hemma nu iallafall. Trött som fan. Väntar på att kaffet ska bli klart, sen ska jag sätta mig med en bild som jag har lovat en vän att få färdigt i flera månader.

Höres!


Bild lånad från google...

Kommentarer
Postat av: Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-08-07 @ 08:26:38
URL: http://forum.modekampanj.com
Postat av: Charlotte

Hej,
Gillar du HipHop/ Streetwear som skiljer sig från dom vanliga kläderna här i Sverige? Då tycker jag att du ska spana in hos oss där vi har satsat på en håradare attityd, och framförallt märken som inte funnits i Sverige innan.
In och kolla det finns något för dom flesta ;)

Mvh: Locolife Crew

2012-09-04 @ 09:55:36
URL: http://www.locolife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Caffoholic Design 2010