Fyller ut med ett inlägg

Börjat vända om dygnet nu, så jag, som vilken annan människa som helst, vaknar tidigt, och lägger mig skapligt!
Senaste dagarna har jag gått upp mellan 6-8, och lagt mig runt 8-10, vilket är hur skönt som helst! Kan inte riktigt förklara känslan av att vakna utsövd vid 7 på morgonen, och redan har vart ute på en första promenad runt 8!

Nu sitter jag och dricker kaffe tesammans med Charly. Vi lyssnar för tillfället på Taio Cruz, vet inte varför men det var den första artisten som dök upp i mitt huvud när jag drog igång Spotify!

Igår höll jag, Prendel och Charly på att städa hela lägenheten! Nu ser det riktigt bra ut! Och även en själv känner sig lite fräschare när det är fint runtomkring en.. Snart ska jag dra igång en film, och chilla i sängen för att njuta av lördagen. Sen ska jag faktist snagga mitt hår som jag innan hade som regel att göra Varje fredag! Senast jag gjorde det nu, var sista November, så, såhär långt hår har jag inte haft på flera år!

Vet att jag har varit lite seg med att uppdatera bloggen på senaste! Men det beror mycket på att jag är upptagen med annat, och att jag blir omotiverad till jobba på nånting som inte visar resultat! Så jag har bestämt mig för att bara uppdatera den när jag känner för det, sen är det helt upp till er när ni hoppas in för att läsa/kolla bilder osv.

Kommer väl kanske få för mig att slänga upp en bild på min "nya" haircut lite senare in på eftermiddagen, så ni får hålla er uppdaterade! och ni?...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0